Tel
nl | en | de | es

Beleef de herfstsfeer in Hotel Alkmaar

Het is volop herfst! Misschien wel ons favoriete seizoen vanwege alle prachtige natuurtinten. In de nabije omgeving van Hotel Alkmaar blijven die herfstkleuren niet onopgemerkt. Waar kunnen we u warm voor maken? Een fietstocht door het fraaie landschap, een herfstwandeling over het strand of liever een inspirerend stadsbezoek? Als u zo’n herfstuitje combineert met een nachtje weg, komt u gegarandeerd tot rust.

Waarom herfst bij Hotel Alkmaar zo leuk is

Hoewel we afscheid nemen van de zomerzon, heeft dit jaargetijde veel unieke kanten. Tegen slecht weer kunnen we ons kleden, dus ook in de frisse wind is een dagtripje bij Alkmaar een goed idee. Met een beetje geluk zorgt de nevel voor een betoverend zicht op de Noord-Hollandse polders, of geeft de zon haar gouden gloed over de stad.

Ga bijvoorbeeld samen met uw kinderen op zoek naar paddenstoelen en kastanjes in onze kleurrijke bossen. Kom herfstshoppen met vriendinnen. Of ontdek met uw geliefde de warmte van dit herfstseizoen. En omdat de kust vlakbij Golden Tulip Hotel Alkmaar is, kan u zélfs komen uitwaaien aan zee. Wat denkt u ervan om de middag af te sluiten met warme chocolademelk of een romantisch diner bij kaarslicht?

Golden Tulip Hotel Alkmaar is herfstklaar

U vindt ons Golden Tulip Hotel dichtbij het stadscentrum, en wij maken uw herfstbezoek aan Alkmaar met alle gastvrijheid compleet. Bij uw overnachting kan u gebruikmaken van onze luxe hotelfaciliteiten. Wist u al dat onze kamers onlangs gerenoveerd zijn? Met trots overhandigen wij de sleutel van uw stijlvolle hotelkamer. De volgende morgen staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar. En ook voor een hapje en een drankje in de middag of avond bent u in Hotel Alkmaar van harte welkom.

Relaxed de herfst door

Wilt u naast het bewandelen van de mooiste herfstpaden iemand in de watten leggen? Of kan u zelf een extra oppepper gebruiken? Dan biedt het wellness gedeelte binnen Hotel Alkmaar verschillende beautyarrangementen. Wenst u alleen een ontspannende massage? U zegt het maar bij Alkmaar Beauty Therapy.

Het team van Golden Tulip Hotel Alkmaar wenst u een hartverwarmende herfst toe!