Tel
nl | en | de | es

Combineer kerstmarkt met overnachting in Alkmaar

Wilt u er even lekker tussenuit in de decembermaand? Dat kan heel goed in eigen land. Denk eens aan een winterse stedentrip naar Alkmaar, want in de kersttijd is onze binnenstad extra sfeervol. Wilt u écht in de kerststemming komen, plan uw bezoek dan tijdens de kerstmarkt van Alkmaar. U maakt het kerstshoppen compleet door te overnachten in het feestelijke Golden Tulip Hotel Alkmaar.

Proef de kerstsferen van Alkmaar

Waar kom je beter in de kerstsfeer dan op een kerstmarkt? Daarom zijn we zo blij met de kerstmarkt in Alkmaar. Van 15 tot en met 18 december is het zover. Dan is onze Paardenmarkt betoverd met duizenden lichtjes, kerstkraampjes en winterse lekkernijen. Na uw bezoek aan de kerstmarkt is overnachten in Golden Tulip Hotel Alkmaar ideaal. Daar staat u een warme ontvangst te wachten om heerlijk te ontspannen.

4-daagse kerstmarkt Alkmaar

De kerstmarkt van Alkmaar staat vol met leuke kerstkramen. Sla dus uw slag voor originele kerstcadeaus onder de boom. U vindt er van alles: wollen kleding en accessoires, allerlei woondecoraties om het thuis gezellig te maken en nog veel meer. Natuurlijk wordt er ook aan uzelf gedacht. Overal wordt u verleid door lekkere geuren. Van zoete en hartige hapjes tot warme chocolademelk en kruidige glühwein. Wilt u liever rustig dineren bij kaarslicht? Ook dat kan in de vele restaurantjes van Alkmaar. U sluit de dag gegarandeerd met een volle maag af in ons Hotel Alkmaar.

Een bezoek aan de kerstmarkt in Alkmaar is leuk voor volwassenen en kinderen. U vindt de kerstmarkt op de Paardenmarkt. Hier de openingstijden op een rijtje:

  • donderdag 15 december van 16:00 tot 22:00 uur
  • vrijdag 16 december van 16:00 tot 22:00 uur
  • zaterdag 17 december van 13:00 tot 22:00 uur
  • zondag 18 december van 13:00 tot 22:00 uur

Met Hotel Alkmaar klaar voor de feestdagen

Van plan om in de decembermaand met vriendinnen in Alkmaar te overnachten? Dan kunnen jullie bij Beauty Therapy binnen in ons hotel genieten. De schoonheidsspecialistes bij Golden Tulip Hotel Alkmaar weten jullie te verwennen met diverse beautyarrangementen. Fantastisch toch, zo’n moment van ontspanning tijdens die drukke decembermaand?

Zin om de kerstsfeer van Alkmaar te beleven? Kom gezellig overnachten in Golden Tulip Hotel Alkmaar. Ook voor de kerstdagen zelf bent u van harte welkom.Vraag naar de mogelijkheden voor een moment van heerlijke ontspanning tijdens het overnachten in Golden Tulip Hotel Alkmaar.