Tel
nl | en | de | es

Heerlijk overnachten in Hotel Alkmaar

Overnachten in Golden Tulip Hotel Alkmaar is een aanrader voor zowel gezinnen als zakelijke reizigers. Of u nu wilt ontspannen, werken of dineren, in Hotel Alkmaar draait alles om genieten!

Niet voor niets is Golden Tulip Hotel Alkmaar door TripAdvisor beloond met het certificaat van uitmuntendheid. U vindt hier dé overnachtingslocatie in Alkmaar.

Warm welkom in Golden Tulip Hotel Alkmaar

Hotel Alkmaar verzorgt uw vakantie of zakentrip tot in de puntjes. De gastvrijheid begint al bij de prettige aankomst. Dit Alkmaarse overnachtingshotel ligt vlakbij de A9 en is dus gemakkelijk bereikbaar. Parkeren doet u op de ruime en gratis parkeervoorziening, waarna u snel uw kamersleutel in ontvangst neemt.

In Hotel Alkmaar overnacht u met alle comfort

Het is maar net met welk gezelschap u komt. Golden Tulip Hotel Alkmaar heeft voor alle gelegenheden geschikte hotelkamers. De pas gerealiseerde renovatie maakt het verschil: het eigentijdse ontwerp voor de ruime kamers valt bij iedereen in de smaak. Daarbij zorgen de luxe bedden voor uw welverdiende nachtrust, om de volgende morgen fris bij het royale ontbijtbuffet aan te schuiven. Dat is overnachten zoals het hoort.

Faciliteiten creëren de perfecte overnachting in Alkmaar

Tijd om sfeervol te tafelen? De koks bereiden altijd iets overheerlijks voor hun gasten. Uw zakelijke bijeenkomst belooft een succes te worden met de keuze uit acht moderne vergaderzalen. En tijdens een moment voor uzelf ontbreekt het u aan niets in de wellnessruimte.

Ontdek vanuit Hotel Alkmaar de winkel- en cultuurstad

Ook voor het bewonderen van het stadscentrum van Alkmaar is het overnachten in dit Golden Tulip Hotel gunstig. Wist u dat deze Noord-Hollandse stad meer dan alleen kaas te bieden heeft? Dwaal bijvoorbeeld door het historische centrum voor tal van bezienswaardigheden. Gaat u liever shoppen, dan is Alkmaar een winkelstad bij uitstek.

Dus ook voor een vriendinnenweekend is Golden Tulip Hotel Alkmaar de ultieme overnachtingsbasis. Of kiest u een romantisch arrangement voor twee?