Tel
nl | en | de | es

Vergaderen in Alkmaar; Hotel Alkmaar is ideaal

Wilt u een vergadering organiseren in Alkmaar? Dan is Golden Tulip Hotel Alkmaar de perfecte vergaderlocatie. Hier vindt u niet alleen moderne vergaderzalen voor kleine en grote gezelschappen, u bent er meteen van alle gemakken voorzien. Van wifi tot airco én smaakvolle koffie: bij een vergaderarrangement is het allemaal inbegrepen.

Om uw meeting tot een succes te maken, is een goede voorbereiding nodig. Terwijl u zich richt op de inhoud, regelt Golden Tulip Hotel Alkmaar dat uw vergaderzaal naar wens wordt ingericht. Omdat wij dagelijks vergaderingen faciliteren, kunt u er bij ons in Alkmaar van op aan dat alles soepel verloopt. Wij hebben slechts een paar antwoorden van u nodig:

Wat is de grootte van uw vergadergroep?

Al vanaf 12 personen kunt u bij Golden Tulip Hotel Alkmaar een vergaderarrangement boeken. Onze vergaderlocatie beschikt over 8 vergaderruimtes, die wij flexibel kunnen inzetten. Gecombineerd voorzien de zalen in een maximale capaciteit van 200 personen. Ze hebben allemaal daglicht en de mogelijkheid tot verduistering bij beeldprojectie.

Hoe lang wilt u vergaderen in Alkmaar?

Gaat het om een korte of lange vergadersessie? U zegt het maar. Hotel Alkmaar biedt verschillende mogelijkheden: een 4-, 8-, 12-, 24- en 32-uurs arrangement. Al vanaf € 30,- per persoon. Heeft u een reeks vergaderingen te plannen, dan maken wij graag een speciale aanbieding.

Voor een hapje en een drankje hoeft u niet naar het centrum van de stad Alkmaar. Golden Tulip verzorgt heerlijk eten en drinken voor uw vergadergezelschap. En natuurlijk bieden wij luxe hotelkamers voor een rustgevende overnachting in Alkmaar.

Iets extra’s nodig voor uw vergadering?

De standaard service bij Hotel Alkmaar gaat ver, maar als u behoefte heeft aan extra voorzieningen, laat het ons dan weten. Onze arrangementen zijn in elk geval inclusief:

  1. Huur vergaderruimte
  2. Begeleiding voor aanvang vergadering
  3. Airconditioning
  4. Gratis draadloos internet
  5. Gebruik van beamer, scherm en flip-over
  6. Onbeperkt koffie, thee en lekkers (mét espressomachine*)
  7. Gekoeld water
  8. Schrijfblokken, pennen en pepermuntjes
  9. Ruime parkeergelegenheid

* In alle vergaderruimtes van Golden Tulip Hotel Alkmaar staat een espressomachine voor u klaar. Op ieder gewenst vergadermoment kunt u dus vers gemalen koffie nuttigen.

Ons rest nog maar één vraag: wanneer mogen wij u verwelkomen om in Alkmaar te vergaderen?