Tel
nl | en | de | es

Voorjaar in Alkmaar: om op te verheugen

Yes, het voorjaar staat weer voor de deur! Na de eerste sneeuwklokjes, kondigen de krokussen en narcissen het heerlijke voorjaar aan. Het komt vast door de wereldberoemde tulpen, dat we niet kunnen wachten totdat ons Noord-Hollands landschap opnieuw in bloei staat. En omdat Golden Tulip Hotel Alkmaar hét startpunt van de bollenstreekroute is, willen wij het voorjaar dolgraag met iedereen delen.

Uw zakelijke evenement in Alkmaar moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Daarom biedt het gastvrije team van Golden Tulip Hotel Alkmaar professionele ondersteuning, zodat u nergens omkijken naar heeft en uw bijeenkomst in alle rust verloopt.

Op en top Hollands voorjaar bij Hotel Alkmaar

De fleurige bloembollenvelden geven de omgeving van Alkmaar ieder voorjaar een vrolijke metamorfose. De frisse lente biedt ideale omstandigheden voor onze bloembollen. In de vochtige grond van Noord-Holland groeien de typisch Hollandse tulpen perfect. Dit bezorgt ons van half maart tot eind mei een prachtige lappendeken van allerlei kleuren. En dat vlákbij onze overnachtingslocatie Golden Tulip Alkmaar.

Ons hotel in Alkmaar is een fijne plek om uw route door de polders van Noord-Holland te starten. Vanaf hier valt er meer dan alleen bloembollen te beleven. Op de fiets kunt u genieten van het eerste voorjaarszonnetje en de bezienswaardigheden van de regio Alkmaar. Zo wordt ons landschap gekenmerkt door de vele molens, die voor de drooglegging van de polders tussen Alkmaar en Egmond aan Zee hebben gezorgd.

Heeft u meer zin in een wandeling over het strand of door de duinen? Ontdek dan het bijzondere natuurgebied aan zee. Vanuit ons Hotel Alkmaar staat u binnen een kwartiertje in het zand. Verder is er natuurlijk de kaasstad van Nederland. Het historische centrum van Alkmaar ligt om de hoek. Naast kaas biedt de stad talloze winkels, musea, monumenten en gezellige restaurantjes.

Vier het voorjaar met een hotelovernachting in Alkmaar

Logisch dat de bollenvelden elk jaar duizenden toeristen trekken. Voel zelf de magie van het voorjaar in Alkmaar… Wij verwelkomen u graag in ons Golden Tulip Hotel Alkmaar met een lekkere kop koffie of een hapje en een drankje. Boek snel een overnachting en uw voorjaarsuitstapje is compleet.

Golden Tulip Hotel Alkmaar is een luxe accommodatie met moderne kamers om te overnachten. Bij ons goed bereikbare hotel dichtbij de snelweg kunt u gratis parkeren. Bovendien kunnen alle hotelgasten hun fiets veilig stallen in de parkeergarage met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Namens het gehele team van Hotel Alkmaar alvast vrolijk voorjaar!