Tel
nl | en | de | es

Zakelijk goed geregeld in Golden Tulip Hotel Alkmaar

Organiseert u een bijeenkomst in Alkmaar? Golden Tulip Hotel Alkmaar beschikt naast kamers om te overnachten, ook over modern ingerichte zalen. De accommodatie is daarmee ideaal voor uw vergadering, seminar of cursus in Alkmaar. Het is maar net wat er op uw evenementenkalender staat.

Uw zakelijke evenement in Alkmaar moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Daarom biedt het gastvrije team van Golden Tulip Hotel Alkmaar professionele ondersteuning, zodat u nergens omkijken naar heeft en uw bijeenkomst in alle rust verloopt.

Golden Tulip Hotel Alkmaar: 8 eigentijdse zalen mét daglicht

Golden Tulip Hotel Alkmaar heeft acht zalen, allemaal voorzien van aangenaam daglicht. Bestaat uw evenement uit een plenaire sessie of verdeelt uw gezelschap zich? Hier in Noord-Holland kunt u alle kanten op, omdat de zalen ook passend gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u tot maar liefst 200 gasten naar Alkmaar laten komen, met de mogelijkheid tot overnachten.

Kom gerust eens binnenkijken. Uw contactpersoon bij Golden Tulip Hotel Alkmaar geeft graag een rondleiding, want de vergaderzalen kregen onlangs een metamorfose. Met de nieuwe look ervaren uw deelnemers een eigentijdse sfeer. Bovendien hoeft het hen aan niets te ontbreken: van airconditioning tot draadloos internet en diverse apparatuur, zoals beamers, schermen en microfoons.

Tijdens gehele programma vers gemalen koffie

Eten en drinken blijft een succesfactor voor uw evenement in Alkmaar. U heeft de keuze uit diverse vergaderarrangementen die inspelen op de vraag van veel bedrijven. Heeft u een bijzondere bijeenkomst of meerdere meetings in Alkmaar op de agenda? Dan krijgt u een gunstig voorstel op maat. Sowieso is er onbeperkt koffie en thee met lekkernijen en ijswater. En hoe luxe is het dat in elke zaal van Golden Tulip Hotel Alkmaar een espressomachine staat?

Alles onder één dak in Alkmaar

Hét Alkmaarse hotel ligt dichtbij de A9 en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De parkeerplaats is ruim en gratis toegankelijk. Ontvangt u bezoekers van ver of blijft u meerdere dagen? Dan is het wel zo handig dat mensen kunnen overnachten in de ruime kamers van dezelfde evenementenlocatie in Alkmaar.

Kortom: het Golden Tulip Hotel is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst in Alkmaar. Blocnotes, pennen en mintjes liggen al voor uw evenement klaar!