BESTE PRIJSGARANTIE
Golden Tulip Alkmaar

BESTE PRIJSGARANTIE

Beste prijsgarantie wanneer u direct reserveert via onze website.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderen in Alkmaar

Golden Tulip Alkmaar beschikt over 8 modern ingerichte vergaderzalen. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, minibar, telefoon en draadloos internet. Tevens staat in alle zalen een espressomachine, zodat u elke keer een vers gemalen kopje koffie kunt nuttigen.

Audiovisuele middelen kunnen op aanvraag verzorgd worden. Alle zalen beschikken over daglicht. Gecombineerd hebben de zalen een maximale capaciteit van 200 personen.

Al onze vergaderarrangementen zijn vanaf 12 personen en zijn inclusief onbeperkte koffie en thee met lekkers, ijswater, blocnotes en pennen, mintjes, zaalhuur en apparatuur (ook een beamer!). Afhankelijk van de periode of het aantal bijeenkomsten kunnen wij voor u een speciale aanbieding maken. Vergaderruimte nodig in Alkmaar? Golden Tulip Alkmaar staat tot uw beschikking.

Plattegrond Zalen

Hieronder treft een overzicht van de 6 verschillende zalen die zich allen op de eerste etage bevinden. De zalen met een stippellijn zijn dmv een geluidsdichte schuifwand met elkaar te verbinden. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, minibar, draadloos internet, automatische espressomachines en kunnen met alle denkbare audiovisuele apparatuur uitgerust worden.

plattegrond-zalen

 

Vergaderinformatie aanvragen

 

Heeft u nog vragen?
Vul dan het formulier rechts in en we nemen spoeding contact met u op.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.